Logo

Cine suntem?

Event Day | be your guest un concept ce pune în lumina reflectoarelor creativitatea, eficiența și experiența unei echipe, care împreună pun bazele unor evenimente remarcabile.

Event day | be your guest reprezintă o agenție de organizare de evenimente ce vine în sprijinul clienților săi cu tot aportul necesar de ingeniozitate, timp și eficacitate pentru a crea un parcus lin dar și un rezultat pe măsură.

Scopul principal al echipei noastre este acela de a înțelege care sunt aspirațiile clientului vis a vis de evenimentul său, după care rămâne în seama noastră să aducem acel ideal la realitate, și puțin mai mult!

Țelul nostru presupune crearea, la propriu, a unor evenimente care să treacă peste stereotipuri și tipare, ne place să încurajam clienții în această direcție, și împreună să ajungem la cel mai bun rezultat.

"Fiti invitati la evenimentul dvs."
Lasati totul pe seama noastra
Signature

Serviciile noastre

Inovatie Digitala

Când pasiunea, curajul și măiestria sunt puse în ceva, se vor întâmpla lucruri pozitive.

Work in progress...

Wedding Planner

Poate că timpul nu îți permite sa te ocupi de organizare pentru o nuntă fara cusur, așa cum ți-ai dori. Poate că toate sfaturile de pe diferite site-uri, de la prietene, colege, rude, te încarcă, te obosesc si ti-ai dori sa simti ca este ziua ta speciala, fara grija detaliilor organizatorice. Cea mai simplă si sigura soluție să scapi de tot acest stres și să iasă totul perfect este sa apelezi la un organizator de nunti.

Organizator de evenimente

Pentru organizarea unui eveniment privat de tip corporate, petreceri pentru firma sau majorat, ( in afara de nunta sau botez ) se va realia o oferta personalizata in functie de complexitatea acestuia. Dorim sa facem parte din povestea voastra si sa va ajutam cu ideei, sugestii, furnizori si implicare.

Branding & Identitate vizuala

Niciodată să nu spui că logo = brand. Brandul cuprinde tot ce ține de identitatea vizuală și logo, dar și de percepția oamenilor referitoare la acel brand.

Crearea de continut

Crearea de conținut se rezumă la producerea de materiale de marketing pe care publicul tău să le consume. Exemple de creare de conținut includ lucruri precum articole de blog, buletine informative, podcast-uri, videoclipuri, postări pe social media și multe altele.

Productie publicitara

Producția publicitară este foarte importantă în publicitate pentru că reprezintă modul în care conceptul unei campanii publicitare este adus la viață și, implicit, modul prin care mesajul brandului și campaniei ajung la consumator.

Clienti pe care
ii sustinem

EventDay